Choose language:

HUR DET FUNGERAR

Hur Probolan 50 Fungerar

Supplementet för att öka muskelmassan Probolan 50, kategoriseras som legala steroider. Detta preparat ökar den naturliga produktionen av testosteron. Därefter så optimerar den mottagligheten för muskelreceptorerna för att öka dess anabola egenskaper.

Testosteron är den viktigaste hormonen ansvarig för att förbränna fettvävnader, öka musklerna och deras form. Vetenskapliga tester bevisade att massakapsylerna Probolan 50 ökar testosteronproduktionen genom naturliga vägar med till och med 400%. Ingredienserna består av 50mg Epihydroxetiolan-17-ester i en dos. Säkerheten med användningen har vetenskapligts bevisats i en rad tester.

Användning av Probolan 50

Dosering av preparatet beror på avanceringsnivån. Den första cykeln borde användas som nedan: I veckan – 1 kapsel/dag; II veckan – 2 kaps./dag; III veckan – 3 kaps./dag; IV veckan – 2 kaps./dag; V veckan – 1 kapsel/dag.

Det bör drickas med mycket stilla mineral vatten. Preparatet är en naturlig prohormon och därav bör det doseras cykliskt.

Hur bygger man muskelmassa?

Probolan 50 är ett effektivt supplement till massa som har starka anaboliska egenskaper. Detta preparat har bra rykte både bland professionella kroppsbyggare och amatörer. Du måste dock komma ihåg att grunden till succé är god träning för massökning, diet och supplement. Detta preparatet är ett fantastiskt komplement till dessa element. Många nybörjare gör samma träningsmisstag och klagar sen på att supplementet inte fungerar.

Kolla in effektiviteten av Probolan 50 och beställ det idag.